INKOMSTGUIDEN

Öka er försäljning online

Vi hjälper er att skapa och sälja digitala produkter utifrån era nuvarande produkter och även att börja sälja era produkter genom en egen webbshop. Attrahera nya kunder online.

stocksnap_nn5espdje8

1. Digitala produkter

Vi hjälper er skapa digitala produkter, som ni kan sälja till era kunder online. T.ex online-utbildning, infoprodukter, coaching m.m.. Vi bygger även morderna webbshopar som ni kan sälja alla era produkter genom.

pexels-photo-331990

2. Attrahera kunder

Vi hjälper er synas online, och vi kan även skapa en landningssida för er digitala produkt, gjord för att få så många potentiella kunder som möjligt. Ni får deras kontaktinfo. Vi sköter även marknadsföring på facebook, instagram och google.

office-1209640_1280

3. Ökad försäljning

Med hjälp av era nya digitala produkter och/eller produkterna i er webbshop så kan ni öka er försäljning online. Vi finns med i varje steg från att skapa ett bra erbjudande, en modern plattform att sälja på och till sist att attrahera kunder!

Kundcase: Se exempel på vad vi gjort tidigare

inkomstguiden för företag
Med digital marknadsföring kan du nå ut till olika målgrupper baserat på ålder, intressen, vad de söker på, var de bor osv. Du ser även exakt hur mycket du spenderar och vad du får för resultat tillbaka. Modernisera ditt sätt att få nya kunder och gör det mer lönsamt.

Öka din försäljning. Vi fokuserar på lönsamhet!

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.