Kundcase

Se exempel på jobb vi utfört, kundrecensioner och siffror som visar på lönsamhet i marknadsföringen. Om ert företag passar för att jobba med oss så vill vi kunna leverera ett riktigt bra resultat.

Vad kunder tycker:

Jag kan varmt rekommendera Hugo på Inkomstguiden som hjälpte mig att starta upp min hemsida/webshop. Har ända från start fått mycket kompetent hjälp på alla mina frågor och jag är dessutom väldigt nöjd med resultatet. Kommer definitivt fortsätta mitt samarbete och kan varmt rekommendera Inkomstguiden till andra...

Inkomstguiden (Hugo) har hjälpt mig att skapa min hemsida med tillhörande webbshop. Jag är otroligt nöjd med resultatet och av den tillmötesgående och lyhördhet som visades. Kan verkligen rekommendera inkomstguiden och dess tjänster.

Exempel på hemsidor vi har skapat:

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Exempel på webbshoppar vi skapat:

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Marknadsföring

LA Takvård Uppland

Previous slide
Next slide

Ville få nya kunder intresserade av takvård. Vi använde facebook-reklam för att få ökad trafik till hemsidan och öka gilla-markeringar på facebook-sidan.

Reklam till inkomstguiden.se

Previous slide
Next slide

För att öka trafiken till vår egen hemsida så använder vi facebook-reklam (bild 1), reklam på instagram (bild 2) och även google ads för att synas på relevanta sökord.

Siffror

resultat vid marknadsföring på facebook

Siffror från vår egen facebookreklam (vi visar såklart inte kunders statistik). Rulla ned för att se några kundcase och även titta på hemsidor som vi gjort!

Ovan ser ni resultat från en liten facebook-kampanj till vår egen hemsida. 150 besökare till hemsidan för bara 367kr. Alltså 2,45kr per klick.

genomsnittlig klickfrekvens på facebook

Den genomsnittliga CTR-procenten (Hur många som klickar på reklamen av de som ser den) är 0,9%. Som ni ser på bilden ovan så fick vi på denna 4,25%, vilket såklart gör en enorm skillnad på kampanjens resultat.

Resultat vid marknadsföring på google

Även på google kan man få bra resultat om man sköter marknadsföringen på rätt sätt. Här fick vi en genomsnittlig kostnad per klick på 2,16kr och en CTR-procent på 2,36.

Landningssidor

Previous slide
Next slide

Vi skapade en landningssida åt Nordic psychology med informerande text om VR-behandlingar för att bekämpa t.ex fobier, beroenden osv.

Genom att informera om ett område/produkt kan man få eventuella kunders intresse och sedan länka vidare kunderna. Nordic psychology kunde sedan använda landningssidan för att optimera deras marknadsföringskampanjer.

Passar digital marknadsföring på facebook och google för alla företag?

För de allra flesta företag så går det att få väldigt bra resultat från digital marknadsföring. Hur bra resultatet blir beror såklart på många faktorer, såsom vilken bransch man är inom, vilka produkter man säljer, hur reklamen är utformad, vilken målgrupp man riktar sig till osv..

Om ni kontaktar oss så kan vi göra en gratis analys av ert företag och eran potential att tjäna på marknadsföringen. Vi kan då skicka en presentation där vi räknar på det hela. Kontakta oss idag genom knappen nedan!

Är du intresserad eller har funderingar?

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.