Kundcase

Se exempel på jobb vi utfört, kundrecensioner och siffror som visar på lönsamhet i marknadsföringen. Om ert företag passar för att jobba med oss så vill vi kunna leverera ett riktigt bra resultat.

Vad kunder tycker:

Jag kan varmt rekommendera Hugo på Inkomstguiden som hjälpte mig att starta upp min hemsida/webshop. Har ända från start fått mycket kompetent hjälp på alla mina frågor och jag är dessutom väldigt nöjd med resultatet. Kommer definitivt fortsätta mitt samarbete och kan varmt rekommendera Inkomstguiden till andra...

Inkomstguiden (Hugo) har hjälpt mig att skapa min hemsida med tillhörande webbshop. Jag är otroligt nöjd med resultatet och av den tillmötesgående och lyhördhet som visades. Kan verkligen rekommendera inkomstguiden och dess tjänster.

Exempel på hemsidor vi har skapat:

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild

Exempel på webbshoppar vi skapat:

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild

Marknadsföring

LA Takvård Uppland

Föregående bild
Nästa bild

Ville få en nya kunder intresserade av takvård på sina hus och ökade följare för ökad trovärdighet. Vi använde facebook-annonsering för ökad trafik till hemsidan och ökade gilla-markeringarna på facebook-sidan från ca 200 till 500 med begränsad budget.

Inkomstguiden.se

Föregående bild
Nästa bild

För att öka trafiken till vår egen hemsida så har vi använt oss av facebook-annonsering (bild 1), annonser på instagram (bild 2) och även google ads för att synas på relevanta sökord. Detta har lett till omsättningstillväxt fem år i rad.

Tellus Fonder

Tellus Fonder ville öka sin exponering och i slutändan öka inströmningen av nya kunder. Vi hjälpte dem med google-kampanjer för att få intresserade personer på relevanta sökord till hemsidan, och hjälpte dem få nya prenumeranter på marknadsbrevet genom att skapa en optimerad landningssida och kampanjer riktade mot denna.

(Google display-annons)

Landningssidor

Föregående bild
Nästa bild

Vi skapade en landningssida åt Nordic psychology med informerande text om VR-behandlingar för att bekämpa t.ex fobier, beroenden osv.

Genom att informera om ett område/produkt kan man få eventuella kunders intresse och sedan länka vidare kunderna. Nordic psychology kunde sedan använda landningssidan för att optimera deras marknadsföringskampanjer.

Passar digital marknadsföring på facebook och google för alla företag?

För de allra flesta företag så går det att få väldigt bra resultat från digital marknadsföring. Hur bra resultatet blir beror såklart på många faktorer, såsom vilken bransch man är inom, vilka produkter man säljer, hur reklamen är utformad, vilken målgrupp man riktar sig till osv..

Om ni kontaktar oss så kan vi göra en gratis analys av ert företag och er potential att tjäna på marknadsföringen. Vi kan då skicka en presentation där vi räknar på det. Kontakta oss idag genom knappen nedan!

Är du intresserad eller har funderingar?

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.