Resultat och exempel på reklam

Se exempel på jobb vi utfört och siffror som visar på lönsamhet. Om ert företag passar för att jobba med oss så vill vi kunna leverera ett riktigt bra resultat.

.

.

Siffror

Siffror från vår egen reklam (vi visar såklart inte kunders statistik). Rulla ned för att se några kundcase och även titta på hemsidor som vi gjort!

Ovan ser ni resultat från en liten facebook-kampanj till vår egen hemsida. 150 besökare till hemsidan för bara 367kr. Alltså 2,45kr per klick. Vi fick en resultatfrekvens på 4,29% jämfört med genomsnittet på 0,9% som ni ser på bilden nedan, vilket såklart gör en enorm skillnad på kampanjens resultat.

Också på google kan man få väldigt lönsam reklam om man gör det på rätt sätt.

Här 215 klick till hemsidan för bara 2,16kr styck. Väldigt lätt att gå med vinst med vår reklam även om man på hemsidan bara skulle lyckas sälja till bara en bråkdel av alla besökare.

sociala medier marknadsföring

Kundcase

LA Takvård Uppland

Ville få nya kunder intresserade av takvård. Vi använde facebook-reklam för att få ökad trafik till hemsidan och öka gilla-markeringar på facebook-sidan.

.

Vill du se hemsidor vi skapat?

Reklam till inkomstguiden.se

För att öka trafiken till vår egen hemsida så använder vi facebook-reklam (bild 1), reklam på instagram (bild 2) och även google ads för att synas på relevanta sökord.

.

Vårt fokus ligger på att få in nya, betalande kunder till ert företag. Det gör vi genom reklam riktad mot rätt målgrupp på de plattformar som passar er affärsmodell bäst. För att reklamen ska få riktigt bra resultat så split-testar vi även copywriting och reklambilder och sköter kampanjerna utan att ni behöver göra något. Vanligtvis får vi personer till en anpassad landningssida som vi skapar och därifrån omvandlar vi dem till betalande kunder.

Vill du se vad vi kan göra åt ditt företag? Kontakta oss så gör vi en gratis analys och ser om ni passar för våra tjänster.

.

 

Copyright 2019 © Inkomstguiden AB

Sekretesspolicy/integritetspolicy

Top