Marknadsföring

Få nya kunder genom digital marknadsföring.

.

Processen steg för steg:

1. Annonser

Först gör vi en analys av ert företag, produkter och konkurrenter. Sen skapar vi reklamkampanjer, övervakar och optimerar dem för bästa resultat.

2. Landningssida

Beroende på er bransch så kan en bra landningssida göra enorm skillnad. Bäst passar det för tjänsteföretag. Vi skapar en landningssida anpassad för ditt företag, optimerad för att få så många potentiella kunder som möjligt.

3. Få kontaktinfo/köp

Beroende på planen vi lägger upp så får ni antingen kunders kontaktinfo som sedan kan leda till köp (bäst för tjänsteföretag) eller trafik direkt till er hemsida som leder till köp (kan vara bäst om man bara säljer produkter)

4. Nya kunder

Vi hjälper er omvandla intresserade personer till kunder. Om ni har en landningssida så kan vi även koppla landningssidan till en email-tjänst som automatiskt kontaktar leads (potentiella kunder) åt er.

Hur vi jobbar:

Våra företagstjänster fokuserar på att generera nya kunder åt ditt företag och att det alltid ska vara lönsamt för er. Digital marknadsföring är ett bra sätt att få nya kunder enkelt då de flesta nu för tiden spenderar väldigt mycket tid på internet. 

Vi gör även moderna hemsidor och säljande landningssidor som ger ett proffsigt intryck och ökar er försäljning (Se mer här)

"Hur får man bäst resultat från marknadsföring?"

Vi skapar reklamkampanjer och sköter dem, analyserar hur det går och gör förbättringar (genom split tests) och ni får nya kunder och deras kontaktinformation. Vårt fokus ligger på att få in nya, betalande kunder till ert företag.

Genom att skapa ett flertal meddelanden/mail som skickas ut automatiskt till potentiella kunder som har gett ut sin kontaktinfo på en landningssida (som vi skapar) så kan även annonseringen för era produkter bli mer lönsam. Detta kallas för att skapa ”funnels”.

Kom i kontakt med oss:

Top

Den här hemsidan använder cookies: Läs mer här.